Drie gangen menu kerst en oud&nieuw

Hoofdgerecht

Heb jij geen zin om met de feestdagen in de keuken te staan? Dan heb je geluk, want ik doe dat namelijk wél heel graag! En daarom kan je voor de feestdagen (kerst én oud& nieuw) dit heerlijke drie-gangen menu bestellen. Geheel vegetarisch en een feestelijke manier om het jaar niet al te ongezond af te sluiten 😉
Het voorgerecht bestaat uit een kruidige bloemkool kokossoep. Tijdens het ‘hoofdgerecht’ zet je de tafel vol met verschillende feestelijke kleine gerechtjes; gevulde zoete aardappel met spinazie en blauwe kaas,  kruidige couscous salade, een carpaccio van biet en sinaasappel walnoten-dadelpesto en  brood met twee heerlijke dips (een op basis van aubergine, de andere met yoghurt). Je sluit de avond af met een puntje kwarktaart met tijm en honing. Tot slot krijg je nog een kleine zoete verrassing voor bij de koffie of thee :). Je hoeft zelf alleen een aantal dingen op te warmen, de rest regel ik! Ben je enthousiast geworden? Lees dan vooral even verder!

Hoe werkt het?
– Geef uiterlijk vrijdag 20 december je bestelling door voor kerst en 27 december voor oud en nieuw via peperenmaud@gmail.com.
– Vermeld in je mail: naam, aantal personen, of het voor kerst of oud en nieuw is, adres, telefoonnummer.
– Je bestelling is pas definitief wanneer je een bevestiging hebt ontvangen.
– Binnen Sittard-Geleen wordt je bestelling gratis bij je thuisbezorgd op dinsdag 24 december of dinsdag 31 december. Bezorgtijden zullen ongeveer tussen 14.00 en 17.00 zijn. Woon je buiten Sittard-Geleen? Neem dan even contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.
– Dit drie gangen menu kost €30,- per persoon en is te bestellen vanaf 2 personen. (Op foto 2 zie je een hoofdgerecht portie afgebeeld voor 2 personen)
– Heb je vragen? Mail me gerust!

Bloemkool kokossoep
Bloemkool kokossoep
Hoofdgerecht
Een tafel vol feestelijke gerechtjes (2 personen)
Cheesecake
Kwarktaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *